TallyGenicom cégismertető

A TallyGenicom nyomtatók az üzleti alkalmazások felhasználóinak nyújtanak maradéktalanul megbízható megoldásokat. A termékpaletta számos - a professzionális felhasználási területeken alkalmazható - típust tartalmaz. A TallyGenicom széles kínálatát nyújtja a különféle terhelhetőségi kategóriába tartozó sornyomtatóknak, mono- és színes lézernyomtatóknak. A TallyGenicom nyomtatók kiválóan alkalmasak különféle, az üzletmenet szempontjából kritikus és speciális nyomtatási feladatok biztonságos megoldására. Legyen szó akár termékek gyártása során fellépő vonalkód vagy speciális méretű nagy karakterek nyomtatási igényéről, fuvarozás során szükséges szállító levelek elkészítéséről, vagy egyszerűen nagy mennyiségű számla rövid időn belül történő kiprinteléséről, a mindenre található megfelelő megoldás. Ezeknek az elvárásoknak csak a felhasználói igényekhez rugalmasan illeszthető, ugyanakkor robosztus kialakítású, hosszú élettartamú printerek felelnek meg. A folyamatos kellékanyag ellátást és a szerviz hátteret az országosan kialakított értékesítési- és szervizhálózat biztosítja.

Terhelésekhez igazítva
A TallyGenicom sormátrix és lézer technológiákra épített termékpalettája elsődlegesen a jelentősebb terheléseknek megfelelően került kialakításra, ami a megbízható működés így a felhasználó elégedettségének egyik fontos biztosítéka. Egy adott nyomtatási feladathoz történő típus kiválasztása során elsődleges szempont az üzembiztos, gyors ugyanakkor költségtakarékos készülék meghatározása. Összességében elmondható, hogy ha nagymennyiségű nyomtatásról van szó, akkor a TallyGenicom printerek ideális megoldást jelentenek.

Elsősorban ipari, termelői környezetbe
A TallyGenicom széles termékválasztékot nyújtó sormátrix nyomtatási technológiája sokoldalúan alkalmazható minden ipari környezetben. A zárt kialakítás ellenáll a poros, néha zord termelői környezetnek, az emulációk, beépített vonalkódok, nagyméretű ipari karakterek mind a gyártói alkalmazások igényeit hivatottak szolgálni.

A TallyGenicom a Printronix Inc bejegyzett márkavédjegye
2009-től a Printronix rendelkezik a TallyGenicom márkavédjegy felett csakúgy, mint a TallyGenicom márkájú sor- és lézernyomtatók, azok kellékei, kiegészítői és alkatrészei, illetve a rájuk vonatkozó szabadalmak felett.


Kvint-R Kft. a TallyGenicom szolgálatában

Társaságunk hosszú évek (immár évtizedek) óta szolgálja a TallyGenicom - illetve jogelődei: Mannesmann Tally, Tally - márkát és annak nyomtatóit használó ügyfeleket.

1988
A Kvint-R Kft. későbbi alapító tagjai szervizes szakemberként találkoznak a Mannesmann Tally printerekkel
1991
Megalakul a Kvint-R Kft., cél a Mannesmann Tally nyomtatók márkaszervizi rangjának elnyerése
1994
Hivatalos Mannesmann Tally márkaszerviz
1995
A legeredményesebb disztribútor
1996
A Tally felkérésére kizárólagos magyarországi vezérképviselet
2005
Az egyik legnagyobb forgalmú független TallyGenicom forgalmazó Európában

A Kvint-R Kft. importálja, értékesíti, szervizeli, műszaki támogatásban részesíti a TallyGenicom nyomtatókat. Emellett marketing tevékenységeivel (szakmai bemutatók, hírlevelek, hirdetések, honlap, sajtócikkek, akciók, bemutatóterem) segíti a TallyGenicom nyomtatók magyarországi jelenlétét.

Nyomtatási megoldást kínálunk

A TallyGenicom üzleti filozófiája, hogy nem csupán hardvert, hanem nyomtatási megoldást kínál.
Számtalan esetben, érdeklődő ügyfeleink "határozott elképzelésekkel" rendelkeznek: "Nekem erre van szükségem". Nem egyszer, rövid beszélgetést követően kiderül, hogy más technológiával, vagy eszközzel jobban megoldható az adott feladat.
E cél minél igényesebb megvalósítása érdekében készséggel állunk szakmai tudásunkkal az vevőink rendelkezésére.

Ingyenes kipróbálási lehetőség

A TallyGenicom nyomtatók működés közben is megtekinthetők bemutatótermünkben. Emellett célunk partnereink döntésének a megkönnyítése azáltal, hogy lehetőséget biztosítunk a printerek felhasználói környezetben történő kipróbálására. Így vásárlás előtt már meggyőződhetnek arról, hogy a kiszemelt termék megfelel-e az elvárt igényeknek.

Nyomtató és kellékanyag ellátás

Az igényelt nyomtatók és kellékanyagok túlnyomó többségét a több tízmillió forint értékű központi raktárunkból folyamatosan képesek vagyunk biztosítani. Emellett rövid határidővel tudjuk szállítani a kevésbé kurrens termékeket is.

Országos értékesítési- és szervizhálózat

A TallyGenicom nyomtatók és szolgáltatások országosan, kiemelt értékesítési partnereken és szervizeken keresztül érhetők el. A forgalmazók ismereteinek elmélyítése folyamatos kereskedelmi és szerviz információk átadásán, illetve rendszeres oktatásokon történik. A gyors, hatékony javítás érdekében jelentős alkatrész raktárral illetve cserenyomtató bázissal rendelkezünk.

E honlap üzemeltetője a Kvint-R Kft.